2010. december 31., péntek

BUÉK

Úgy hiszem idén ez az utolsó bejegyzésem! :) Először is nagyon boldog új évet kívánok Nektek!!!

De nem csak ezért írok. Vettem múltkor egy darab filcet a hobby boltban. És most teljesen rákattantam a varrásra... Tudom, tudom... mintha nem lenne elég a gyurma. Azért megmutatom mik születtek belőle. Csináltam egy rózsát, sima egyszerűt, mert az jó a hétköznapokra. Hímeztem egy dundi bagolykát, és a szilveszteri boszi jelmezemhez is készült egy gyurmás baglyos változat. Mit szóltok hozzájuk?

2010. december 28., kedd

Játékos delfinek


Nővéremnek készültek karácsonyi ajándéknak. Nagyon örült nekik! :) És ha már az ajándékoknál tartunk! Két legjobb barátnőm (Perec és Gabi) is saját készítésű fülbevalót kapott, de nem gyurmából. Most dolgoztam először zsugorkával, csak nekik! :) Abból ezek lettek:


Ők is nagyon örültek, meg a hozzá tartozó fülbevalótartónak is (képkeretbe feszített szúnyogháló XD)! :) Én nem voltam teljes mértékben megelégedve az eredménnyel... de hát így jár az aki számára ismeretlen alapanyagból készít ajándékot... :)

2010. december 27., hétfő

Meska újdonságok... újdonságok

Halihó! Készítettem pár újdonságot nem rendelésre. Így ezeket fel is töltöttem a meska boltomba. Itt meg lehet őket vásárolni, ha megtetszett valamelyik. A régi termékekhez is készítettem jobb fotókat, és frissítettem őket. Nézzetek körbe.

Ja ide is beteszem az új termékeket... csak hogy meglegyenek! :)

A jól ismert baglyos, kicsit más színben:

A jól ismert baglyos az eredeti színekben... de kicsit összement! :) Bedugós füli lett belőle:

És végül egy új fajta, a kis pöttyös:

2010. december 26., vasárnap

Öröm

Sziasztok!
Ki kapott vagy adott just maria fülbevalót? Írjátok meg, milyen volt a fogadtatás! :) Itt, vagy facebook-on, vagy e-mailben! Kiváncsi vagyok az örömökre, véleményekre!!!

2010. december 21., kedd

Meska és egyebek

Sziasztok! :) 
Képzeljétek: létrejött az első meska eladásom! :D Nagyon boldog vagyok tőle, gondoltam tudatom Veletek! 
És még valami:
 
Nagyon boldog és békés Karácsonyt kívánok Nektek és szeretteiteknek! 

Köszönöm a sok biztatást is! Nekem ez a karácsonyi ajándékom Tőletek! :)

2010. december 20., hétfő

Új gyurma



Vettem új gyurmát: csillámos fehér! Kicsit opálosra sül! Nekem tetszik! A muffin krémje most ezzel a gyurmával készült! Ajándék lesz szüleim keresztlányának! :) Remélem neki is tetszeni fog.

Búzavirág


Nos, ezekkel a kis virágokkal megszenvedtem! Búzavirágot nem olyan egyszerű készíteni! Azért remélem hasonlítanak az alanyra. Amúgy vettem pont fülbevaló alapot! :) Ezentúl bedugós fülit is kérhettek!

Boszis


Karácsonyi ajándék lesz, állítólag egy kis boszinak! :) Remélem tetszeni fog neki is, és a megrendelőnek is...

2010. december 13., hétfő

KÖZLEMÉNY!

A SZOMBAT ÉJFÉLIG LEADOTT RENDELÉSEKET MÉG KARÁCSONY ELŐTT ÁT LEHET VENNI!!! :)

2010. december 12., vasárnap

Békák



Ők a mai kedvencek! Vagy úgy egyáltalán a kedvencek! :) Imádom mind a kettőt! Lehet, hogy magamnak is készítek egy párat.

Meska

Nos, úgy döntöttem, feltöltöm pár el nem kelt fülbevalómat a Meskára. Még inaktív a boltom, de ha minden jól megy, akkor pár nap és onnan is lehet vásárolni. A linket már kitettem ide a blogra (bal oldal: meska kép). Remélem ott is találkozom majd Veletek!
Köszönöm az eddigi sok-sok támogatást!!! :)

Flamingó


Megrendelésre készítettem ezeket a rózsaszín flamingókat. Anyu szerint flamingós! Szerintetek? :)

2010. december 8., szerda

Orchidea


Azt hittem sosem leszek készen vele... Kis picike,mindössze 3 centi az egész! Remélem szerintetek is hasonlít egy orchideára! :)

"Valami erdős"


Szólt az utasítás... Ez lett belőle! De valószínű, hogy ezt a témát még párszor átgondolom...

Hová mész Te...


Kis nyulacska... ingyombingyom pápáráá! :) A répája nem pink, hanem szép narancs színű...

Bagoly part. 2.


Kértek tőlem baglyot is, de sötétebb barnát, mint az eredeti volt. Hát ilyen lett ő! :) Az orra piros, nem pink... Sajnos az ideiglenes lámpám fénye torzítja a pirosakat...

Violinkulcs


Van egy olyan érzésem, hogy ezeknek is olyan nagy sikerük lesz, mint a macskáknak... Azokban is úszok most! :)

Mosómedve-láz



Nem tudom mi okból, de ketten is kértek tőlem mosómedvét! :) Hát megszenvedtem velük, de készen lettek. Remélem majd a tulajdonosoknak is tetszenek!

2010. december 4., szombat

Gyümölcstorta


Eléggé rákaptam a gyümölcsszeletek készítésére. Ezen van narancs, banán, kiwi, citrom és eper. Habos vaníliás krémmel van töltve, és csavart tésztadísszel van feldobva. Hogy tetszik?

Hóember


Ezeket a pöttöm havas embereket magamnak készítettem, de ha érdekel, csinálok! :) Tél van, tél... :D

Torta és csomagolás


Készült pár kiwiszeletes torta is a narancsos mintájára. Ez a kép katasztrofális lett, de a szerettem volna megmutatni milyen csomagolást találtam ki. :) Ezentúl ha valaki rendel tőlem, így fogom becsomagolni. Kicsit még kezdetleges, de legalább valahogy kinéz, mikor átadom a kezem művét! :)

Pillangó


Apu szerint bajuszos szörny! :D Ezt is megrendelésre készítettem. Remélem tetszeni fog az illetőnek. Még mindig nincsen photoshop-om... Ezért szörnyűek még mindig a képek. Se fény, se ps... Amúgy ez lila és narancs színű, nem tudom mennyire lehet látni.

P... anda :)


Rendelésre csináltam ezeket a kis tüneményeket! :) Lehet, hogy csinálok valami hasonlót magamnak is, mert én imádom mind a kettőt. A feladatom duci panda készítése volt. Remélem tetszik majd a megrendelőmnek is! :)

Miért annyi amennyi?

Eszembe jutott, hogy megírom miért annyiért adom az ékszereket, amennyiért. Számít a méret, a színek, a munkaidő. 
A méret azért, mert a számít, hogy mennyi gyurma fogy el egy figura készítésére. A szín azért, mert vagy külön kell megvennem, vagy külön kell kikevernem, ami nagyon munkás. Mire összeáll két szín, esetleg három, az ujjaim már nagyon tudnak fájni, és időben sem kevés. A munkaidőt pedig nem kell részleteznem: az idő pénz, hogy az ezeréves bölcsességgel jöjjek.
Minden fülbevalóhoz külön hajlítom meg a drótot, amibe a fülbevaló akasztót beleteszem. Ezeket a drótokat a sütés után (ami szintén nem ingyen van) egyenként beragasztom pillanatragasztóval a figurákba, nehogy kijöjjenek.
Így már nem is olyan sok a munkadíjam, hogy szöszmötölök velük, ugye? :)

Gyümölcsös muffinok




Üdv Nektek újra! Először is köszönöm, hogy olyan sokan lájkoltatok facebookon! :) Most jelentkezem az új fülbevalókkal. Már régóta fontolgattam, hogy csinálok kiwit... hát most rávettem magam. Így készült kiwikrémes muffin. Az epren is törtem már egy ideje a fejem, az is elkészült. Habos epres muffint is csináltam. És egy kiwikrémes citromosat is. :) Egész megéheztem... :P

2010. december 1., szerda

Pontosítás

Sziasztok! :) Köszi a támogatást mindenkinek. Nagyon-nagyon aranyosak vagytok, és nagyon jól esik. Kis pontosítással viszont tartozom, mert nem írtam le mindent. Lényeg: minden az én két kezemnek a műve! Teljesen egyedi, teljesen sablonmentes, teljesen magamtól szöszmötölök vele, és igen, a narancsot is én csináltam. :)
Csak ennyit szerettem volna leírni. Hétvégén újra gyúrok, képek később! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...