2011. április 27., szerda

Húsvét!


Így utólag. Remélem mindenkinek jól telt! :) Ha minden jól megy, hamarosan jelentkezem egy-két újdonsággal, csak egyenlőre nagyon sok egyéb dolgom van. De tudjátok: ami késik, nem múlik.

A képen amúgy Perec barátnőm húsvéti ajándéka látható, amit én készítettem neki.

2011. április 20., szerda

Eladó!!!


Helló mindenki! Előástam a szekrényem mélyéből a kész, ám el nem adott fülbevalókat. Feltöltöttem mindet a facebook oldalra! Ott mindegyik megnézhető! Válogassatok! :)

2011. április 12., kedd

ELADVA


Az én legjobb barátnőm, vagyis Bestimusom Perec, ma kifosztott. Átjött hozzám, hosszú ideig pakolgatta, csoportosítgatta a kész fülbevalókat, majd ezeket és a kavarodásos pink-feketét elvitte magával. Bevásárolt rendesen! :) Nem hiába ő az egyik legnagyobb rajongóm! Öröm volt nézni, ahogy rendezgette őket. :)

2011. április 11., hétfő

Kavarodás


Mit is mondja róluk. Két bedugós fülbevalóról van szó. A pink-feketének egy párját én sokszor hordom, mert nagyon szeretem a színét. A zöld-pink színű pedig szerintem nagyon üde. Úgy ragasztottam rá a bedugót, hogy követi az íve a fülcimpád vonalát. Szerintem nagyon helyes.

Tavasz


Sziasztok! Íme két új igazán tavaszi, nyári darab. A katica bedugós füli, mindösszesen egy centiméteres. A dinnye (méghozzá ó de görög) lógós fülbevaló, kb. 1,5 centi. Remélem tetszenek! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...